Crimă odioasă în localitatea Iargara, raionul Leova. Un bărbat în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat de concubina sa de 22 de ani în urma unui conflict iscat între cei doi.


Inspectoratul General al Poliției a aplicat în anul 2015, la proiectul „Cooperarea regională pentru Prevenirea și Combaterea Criminalității Transfrontaliere România-Moldova”.


Soția părintelui de Iargara a sunat la poliție în această seară ca să anunțe că soțul ei - părintele Valeriu Pistrui, a fost lovit în stradă lângă automobilul său.

La sfîrşitul săptămînii precedente, deţinuţii Penitenciarelor nr.1-Taraclia, nr.3-Leova şi nr.5-Cahul, au concurat în cadrul unei competiţii sportive la minifotbal. 

În vederea descurajării comportamentului delincvent prin realizarea activităților de prevenire și combatere a fenomenului infracțional, consolidării dialogului cu cetățenii...

Doi bărbaţi, tată şi fiu, au decis să facă o afacere din creşterea cânepii. Ei au semănat planta printre porumb şi pepeni verzi, însă nu au mai reuşit să strângă recolta...

Un locuitor al raionului Leova, în vârstă de 24 ani, a fost reţinut şi încătuşat de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Centru din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.ChişinăuÎn vederea monitorizării bunei funcționări a sectoarelor ”Supraveghere de vecinătate” ce au fost instituite în localitățile raionului Leova, pe parcursul trimestrului I al anului 2017...

La data de 15.08.2017, un locuitor din orașul Leova, a apelat la poliție declarând faptul că din scara blocului i-au fost sustrase 2 biciclete pentru copii, de culoare roșie . 

Se comportă frumos şi sunt sârguincioşi, iar după muncă nu merg acasă ci în celulă. Aproape jumătate dintre deţinuţii Penitenciarului Nr.3 din Leova, îşi ispăşesc pedeapsa în câmp în perioada sezonului agricol.

Un deţinut, care îşi ispăşeşte pedeapsa în instituţia de detenţie de la Leova şi aleasa sa de la libertate, şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu.

La data de 13.07.2017, în incinta Consiliului raional Leova, a avut loc ședința de bilanț a Inspectoratului de Poliție Leova, cu referire la 6 luni de activitate ale anului 2017. Mai mulți polițiști au fost decorați ieri cu distincții de către șeful-adjunct al Inspectoratului General al Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, pentru reușitele de care au dat dovadă în activitatea profesională.

Departamentul Instituţiilor Penitenciare anunţă despre acţiunile privind nesupunerea prin violenţă la cerinţele administraţiei Penitenciarului nr.3-Leova, ale unui deţinut care urma să fie escortat în instanţa de judecată din oraşul Leova.

Astăzi dimineaţă, în jurul orei 05.00, ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai sectorul Centru din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au stopat şi au documentat trei bărbaţi, care intenţionau să o introducă pe teritoriul Pieţii Centrale.