Partidul Liberal Democrat din Moldova face apel către toate forțele de dreapta pro-europene de opoziție să creeze un parteneriatul politic pro-european.


Cetățenii din raioanele Basarabeasca, Cimișlia și Leova au avut ocazia să participe recent la o discuție cu reprezentanții Consiliului Superior al Magistraturii (CSM)...


În Republica Moldova numărul femeilor care au curajul de a lua pe umerii lor greutățile localităților rurale este în creștere. Acestea nu se plâng niciodată, ba dimpotrivă, rezultatele frumoase le încurajează să continue munca, mandate la rând.
Casa Națională de Asigurări Sociale urmează a fi reorganizată. Conform unui proiect propus spre consultare publică, din totalul de 40 de case teritorialevor rămâne doar 5.

Locuitorii din Iargara au sărit în apărarea primarului din partea „Partidului Nostru”, Eugeniu Mutaf şi au solicitat alungarea preotului implicat în denigrarea Fundaţiei „Renato Usatîi”.Încă o înfrățire care face din Prut râu intern. De data aceasta este vorba despre comuna Tomșani din județul Prahova și comuna Baiuș din raionul Leova.

Adunarea Generală a orașului Iargara, preconizată a fi desfășurată la data de 17 septembrie, a fost contramandată pentru o altă dată.

Membrii formațiunii "Partidul Nostru", condusă de Renato Usatîi, acuză preotul din orașul Iargara, raionul Leova, care a fost atacat de două ori în stradă, că ar fi depus mărturii false...

Pe 19 noiembie curent, locuitorii din nouă orășele și comune din R. Moldova vor ieși la urne pentr a-și alege primari noi. 

Liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, a început să folosească pentru deplasarea la recepții organizate de ambasade și întruniri de partid un...ELICOPTER.„Astăzi, Republica Moldova arată ca un copil rătăcit la o răscruce de drumuri”. De această părere este vicepreședintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Alexandru Bujorean, originar din or.Leova.

În perioada 13-16 august curent, o delegație din Raionul Leova, a vizitat comuna Șura Mică, județul Sibiu, România.

Relațiile Republicii Moldova cu partenerii de dezvoltare cu siguranță s-au înrăutățit odată cu modificarea sistemului electoral. 

În perioada 1 iunie-5 august 2017, portalul de știri www.leova.info, a desfășurat un sondaj online, în cadrul căruia, locuitorii raionului Leova, au putut răspunde la întrebarea...

În seara zilei de 19 iulie, în timpul acțiunilor de protest împotriva modificării sistemului electoral au fost reţinute două persoane...