Viitoarele alegeri parlamentare vor fi marcate de aceleași valori antidemocrate, pe care le promovează binomul PDM-PSRM.
Subiectul eliminării violenței în familie și în școală a fost dezbătut astăzi, în cadrul celui de-al VII-lea Forum regional antiviolență, desfășurat în orașul Anenii Noi.

Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Ludmila Sfîrloagă, a participat, la sfârșitul săptămânii trecute, în localitatea Leova – Raionul Leova (Republica Moldova) la Forumul președinților și Adunarea Generală a Asociaţiei ,,Euroregiunea Siret-Prut-Nistru”.Comisia Electorală Centrală a prezentat astăzi rezultatele alegerilor locale noi care s-au desfășurat ieri, 19 noiembrie, în zece localități din Republica Moldova. 

La data de 17 noiembrie 2017, Consiliul Raional Leova a fost gazda Forumului Președinților Euroregiunii Siret- Prut-Nistru și Adunarea Generală a Asociației Euroregiunea Siret- Prut-Nistru. 

Acordarea unei compensații de minimum 2000 lei per familie, pentru perioada rece a anului și asumarea unui angajament public al Guvernului, în scopul garantării unei folosiri eficiente a banilor recuperați.

Președintele Comisiei Naționale pentru constituirea circumscripțiilor uninominale permanente, Iurie Ciocan, a prezentat rezultatele activității Comisiei...

Tot mai mulți politicieni devin în ultimul timp personaje hulite de opinia publică, de o bună parte a societății. Cu toate acestea, ei sunt votați în continuare de electorat sau susținuți de colegi.Partidul Liberal Democrat din Moldova face apel către toate forțele de dreapta pro-europene de opoziție să creeze un parteneriatul politic pro-european.

Cetățenii din raioanele Basarabeasca, Cimișlia și Leova au avut ocazia să participe recent la o discuție cu reprezentanții Consiliului Superior al Magistraturii (CSM)...

În Republica Moldova numărul femeilor care au curajul de a lua pe umerii lor greutățile localităților rurale este în creștere. Acestea nu se plâng niciodată, ba dimpotrivă, rezultatele frumoase le încurajează să continue munca, mandate la rând.

Casa Națională de Asigurări Sociale urmează a fi reorganizată. Conform unui proiect propus spre consultare publică, din totalul de 40 de case teritorialevor rămâne doar 5.

Locuitorii din Iargara au sărit în apărarea primarului din partea „Partidului Nostru”, Eugeniu Mutaf şi au solicitat alungarea preotului implicat în denigrarea Fundaţiei „Renato Usatîi”.Încă o înfrățire care face din Prut râu intern. De data aceasta este vorba despre comuna Tomșani din județul Prahova și comuna Baiuș din raionul Leova.

Adunarea Generală a orașului Iargara, preconizată a fi desfășurată la data de 17 septembrie, a fost contramandată pentru o altă dată.

Membrii formațiunii "Partidul Nostru", condusă de Renato Usatîi, acuză preotul din orașul Iargara, raionul Leova, care a fost atacat de două ori în stradă, că ar fi depus mărturii false...