Viteazu și Krollikan au lansat de curând piesa “Așa Cum știu” avându-l ca invitat pe Kapushon cu Bitodel la productie.
Sunstroke Project tocmai a lansat un nou videoclip, pentru piesa ”Sunt gets down”.

La data de 26 septembrie, două tinere talentate din Leova, au evoluat pe scena Gurinel TV, post cunoscut pentru promovarea copiilor talentați din țară.Trupa Sunstroke Project pregătește o nouă piesă și videoclip „Sun Gets Down”, ce va fi lansată oficial la 16 octombrie curent.

De mai bine de 20 de ani, bandul „La Familia” dă tonul hip-hopului românesc.

Interpretul Marin Crețu, cunoscut sub pseudonimul Kapushon, și-a împărtășit propriile impresii în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru ea.md.

Valeriu Savițchi, rapperul din Leova cunoscut sub pseudonimul Valera Leovskii sau Amfibyano, a lansat videoclipul unei piese noi care poartă titlul "Șeva n-ajungi".

Kapushon și Lia Taburcean au lansat în seara zilei de 25 aprilie un nou hit, care, fără îndoială, va cuceri internetul în următoarele zile.Trupa „La Familia” s-a reunit. Puya și Sișu au lansat, astăzi, videoclip la piesa „În realitate” cântată alături de rapperul moldovean Guz.

Guz este mai mult peste Prut decât acasă după ce a lansat piesa ”Tu erai” cu Speak. Spătămâna trecută, interpretul a ajuns în studioul ”La Măruță”...

Kapushon în sfârșit își va vedea visul cu ochii! Pe 4 aprilie acesta va lansa albumul „Doina” , un produs muzical video - animat. 

Miss Moldova 2016, Daniela Marin, și-a îndeplinit marele său vis și, începând cu ziua de astăzi, prezintă prognoza meteo la Știrile Dimineții de la Canal 3.

Studioul știrilor dimineții de la Canal 3 este plin de frumusețe. Daniela Marin, tânăra care ne-a reprezentat țara la „Miss World 2016” i-a luat locul Vladei Bernevec. De luni, tânăra va fi cea care va prezenta prognoza meteo pentru telespectatori.”Drumul spre casă”, așa se numește noua piesă scoasă recent la lumină de Kapushon și Paula Seling.  O piesă ce transmite emoții puternice, ce te duc cu gândul la dorul de casă și drumul spre locul unde ai crescut.

Kapushon și Paula Seling au scos la lumină o piesă ce transmite emoții puternice, ce l-ar face pe orice om să se gândească la casă și drumul spre locul unde a crescut.

Guz, un artist originar din Leova, ce şi-a început cariera în Republica Moldova în anul 2005, lansează videoclipul melodiei „Colecţionez suflete“, compusă de artist alături de Max Kissaru.