La de 21.11.2017, la orele 15:46, în garda de serviciu a Postului de Salvatori și Pompieri nr.53 or.Iargara, a Secției Situații Excepționale Leova, a parvenit informaţia despre producerea unei explozii în sat.Borogani. 


O persoană a decedat în urma unui incendiu produs la o stână din raionul Leova.


O bătrână din Leova a ajuns la vârsta de 90 de ani și este nevoită să ceară ajutor. Olga are un singur băiat, care este plecat în Cecenia și de 40 de ani nu l-a mai văzut.

Pentru evitarea accidentelor prin electrocutare, este necesară eliminarea posibilitații de trecere a curentului periculos prin corpul omului.

A devenit deja o tradiţie frumoasă ca la 1 octombrie, comuna Tomaiul Nou, să celebreze Ziua Mondială a oamenilor în etate...

Un accident grav a avut loc ieri, 28 septembrie, pe traseul Hâncești – Leova.

La 20 septembrie 2017, angajaţii SSP a IP Leova au participat la aplicaţiile Serviciului Situaţii Excepţionale în cadrul primăriei Romanovca.De ceva timp, arborii care cresc aferent traseului R-34 Hîncești-Leova, sunt doborîți de o întreprindere privată care se ocupă cu prelucrarea lemnului.

Potrivit datelor Ministerului Sănătăţii, cele mai multe cazuri de alcoolism în rândul femeilor au fost înregistrate în centrul ţării, unde, anul trecut, în atenţia medicilor au ajuns 245 de moldovence.

La data de 3 august, trei oameni au făcut insolație, iar unul dintre ei a fost internat la spital.

Aceste informații au fost oferite de purtătorul de cuvînt al Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI, Diana Blanaru.

Astăzi, 27.07.2017, direcția școlii de tip – internat pentru copii orfani și rămași fără ocrotire părintească Leova...

O femeie însărcinată din orașul Iargara, raionul Leova s-a electrocutat în timp ce făcea reparație prin casă.La inițiativa echipei Incubatorului de Afaceri Leova, pe data de 4 iulie, a fost constituită Asociația Obștească a Băștinașilor din Leova. Evenimentul e întrunit personalități din diferite domenii, inclusiv reprezentanți ai autorităților publice locale și raionale.

O persoană a decedat tragic în urma înecului. Cazul s-a întîmplat la bazinul acvatic din satul Sărățica Veche, raionul Leova.

La baza civilizației din care facem parte se află mai întâi de toate moștenirea religioasă. Toate realizările acestei civilizații atât în plan moral cât și material recurg din religie, din concepția iudeo-creștină privind omul, raportul său cu realitatea și apoi cu semenii săi, cu societatea, cu întreaga creație.