Vladislav Pușnei are 22 ani, este student și se visează medic veterinar. Din toamnă, vrea să facă stagiere la o clinică veterinară, așa că nu a mai stat să aștepte un moment potrivit ca să facă o călătorie, pentru unii imposibilă.


La data de 11 august 2017, în orașul Leova a avut loc a treia ediție a Turneului tradițional la mini fotbal "Cupa Independenței". 

În cadrul Incubatorului de Afaceri Leova a fost amenajat un centru pentru tinerii care doresc să inițieze o afacere în cadrul proiectului susținut de Corpul Păcii.

Se numește Ovidiu Timofti, este elev în clasa a IX-a, al Gimnaziului din s.Hănăsenii Noi și are o viziune proprie asupra rolului presei în țara noastră.

Organul Directiv de Prima Instanță din cadrul Sistemului de licențiere a cluburilor de fotbal al FMF la ședința din 16 iunie 2017 a luat următoarele decizii...

La data de 30 mai 2017, a fost disputat meciul etapei a 30-a din Divizia A dintre FC Prut /Leova/ și Codru /Lozova/.Radu Raicu, originar din s.Filipeni, a lansat o mini-afacere în or.Leova.

Ca orice tînăr antreprenor, acesta este în căutare de clienți pentru serviciile de xerocopiere pe care le prestează.

Meciul etapei a 19-a din Divizia A dintre Prut și Sparta a fost transferat la Cahul. Partida va avea loc pe 28 martie, cu începere de la ora 15:00 și se va juca pe terenul cu acoperire sintetică.

Raionul Leova are o sumedenie de copii talentați care la o vîrstă fragedă au reușit să devină staruri TV.

Proiectele de finanțare destinate tinerilor antreprenori din mediul rural sunt oferite în cadrul Programului Național de Abilitate Economică a Tinerilor (PNAET) și, deja, pot fi accesate la filialele FinComBank, aflate pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Valoarea unui proiect este de până la 300.000 MDL, inclusiv grant nerambursabil de 40% din suma totală a acestuia, fără dobândă.

A.O. Perspectiva or. Cahul anunţă concurs de selectare a participanţilor în cadrul programului de Educaţie Interculturală, parte a proiectului “Stimularea activismului tinerilor din sudul Republicii Moldova, etapa VI“.Scene ca în vestul sălbatic la un meci dintr-o ligă de amatori din Spania. Arbitrul a fost bruscat şi alergat de fotbalişti.

Deja al șaselea an la rînd „Cupa Regiunilor” va întruni luptătorii „Voievod” din întreaga țară.

Federația de Luptă Națională „Voievod” a anunțat inițierea competițiilor regionale care contribuie la propagarea unui mod de viață sănătos.

Prin ordinul șefului Direcției Învățămînt al Consiliului Raioal Leova, Alexandru Gospodinov, a fost stabilită locația, data și regulamentul desfășurării unei competiții raionale la șah și dame.