Noutate bună pentru locuitorii raionului Leova.

Începînd cu data de 1 august, în or.Leova, își începe activitatea compania VALNON TUR, prima agenție turistică din regiune.


CENTRUL NEXUS CIMIȘLIA vine în or. Leova pentru ca să vă ofere consultanță și servicii în următoarele..
Doritorii de a solicita servicii de xerocopiere, printare, tapare, serviicii foto și altele, se pot apropia la următoarea adresă...

Inspectoratul de Poliţie Leova informează tinerii, care aspiră la o carieră în Poliţie, despre procedura de admitere în cadrul Academiei «Ştefan cel Mare» a MAI, mun. Chișinău.Inspectoratul de poliţie Leova, anunță concurs pentru ocuparea funcțiilor vacante, pentru toţi doritorii de a activa în poliție.

Începând cu data de 20  februarie 2017, șoferii cu mașinile înmatriculate în străinătate care vor să intre pe teritoriul Republicii Moldova pot procura vinieta online pe portalurile...

A schimba, în Republica Moldova, valuta deteriorată e o problemă, fiindcă doar patru bănci efectuează operațiuni de schimbare a bancnotelor uzate contra unui comision.

Primăria orașului Leova, aduce la cunoștință că SRL SERENISSIMA PST ( societatea italiană, care va realiza construcția drumului național R34 Hîncești-Leova-Cantemir), cu sediul în or.Leova, str. Cahulului, anunță concurs, la prima etapă, pentru ocuparea următoarelor funcții...

/ANUNȚ/ Incubatorul de Afaceri Leova angajează consultant în afaceri

Instituția Publică Incubatorul de Afaceri Leova anunță concurs la suplinirea funcției vacante de consultant în afaceri.În atenția consumatorilor de apă: CE RECOMANDĂ APA CANAL LEOVA PENTRU PERIOADA RECE A ANULUI?

Anunț pentru ocuparea funcțiilor vacante în cadrul Inspectoratului de Poliție Leova

Inspectoratul de Poliție Leova, cu sediul în or.Leova, str.Unirii 28, anunță concurs pentru ocuparea funcțiilor polițienești vacante.

/ANUNȚ/ Oficiul Cadastral Teritorial Leova angajează registrator

Agenţia Relaţii Funciare şi Cadastru Întreprinderea Specializată în “ Cadastru” anunţă primirea cererilor pentru concursul cu privire la ocuparea funcţiei de registrator în oficiul cadastral teritorial Leova,  în termen pînă la 27.09.2016.